modificar cita vacuna covid

Si ja t’ha arribat la cita de la vacuna de la covid per posar-te la tercera o la quarta dosi o per punxar la vacuna covid als nens, has de saber que pots modificar-la en cas de tenir problemes per assistir el dia i l’hora establertes prèviament pel sistema de CatSalut. L’SMS rebut indica una citació ja tancada de quan t’has d’anar a vacunar, sense que hagis pogut demanar hora o triar-la.

També pots modificar o canviar la cita per a la vacuna si has demanat una hora i un dia que finalment no et va bé.

Com canviar la cita per a la vacuna covid?

Per poder modificar la cita s’ha d’entrar a la pàgina web vacunacovid.catsalut.gencat.cat i, un cop dins, clicar l’opció “demana o modifica cita“. Un cop dins, s’ha d’emplenar el formulari que apareix amb les dades personals i accedir al document de la citació per a la vacuna. A partir d’aquí es pot triar un altre dia i hora, sempre que n’hi hagi de disponibles en aquell moment.

No puc canviar la cita. Per què?

Precisament, un dels problemes que els usuaris es poden trobar en voler canviar la cita és que l’aplicació no ofereixi dates i hores alternatives perquè estan totes plenes en aquell moment. En aquest cas, la solució és anar provant en diferents moments del dia o en dies successius fins que l’aplicació ofereixi altres opcions de vacunació.

Com cancel·lar la cita per a la vacunació?

Salut demana anul·lar la cita amb el màxim d’antelació possible per facilitar la feina dels equips de professionals sanitaris. Cancel·lar la cita es pot fer a través del mateix sistema i pàgina web.