La piscina del Parc de la Creueta del Coll ha tornat a obrir aquest dimarts al matí després que dilluns fos desallotjada per una explosió a la sala de màquines deguda a una barreja accidental de dos tipus de clor. La instal·lació recupera, per tant, l’activitat habitual 10 dies després d’obrir al públic per la temporada d’estiu.

La reobertura es pot fer després que els tècnics municipals hagin comprovat que els nivells de pH i de clor de la piscina són els correctes. A banda, els bombers també han estat ventilant la sala de màquines on es va produir l’explosió.

Un error “segurament humà”

La instal·lació va ser desallotjada per la Guàrdia Urbana aquest dilluns a la tarda de forma preventiva i les 280 persones que hi havia van haver de marxar. Les primeres investigacions dels Bombers, que hi van enviar sis dotacions, atribueixen l’explosió a un error “segurament humà” en el procés de càrrega d’un producte químic per a la desinfecció de la piscina. L’incident, però, no va provocar ferits. Únicament el socorrista que havia baixat a la sala de màquines a comprovar què havia passat va resultat ferit lleu per inhalació de clor i va ser atès pels mateixos bombers.

No fa ni 10 dies que la piscina de la Creueta del Coll va obrir al públic. La instal·lació va reobrir la temporada passada després d’estar tancada durant dos anys per fuites d’aigua.