(ACN) Jaume Collboni ha assegurat aquest dimecres a la tarda que respecta les “manifestacions pacífiques” però que “estan fora de lloc els atacs sobre béns i persones”. L’alcalde de Barcelona ha valorat així l’episodi que s’ha viscut al matí davant les portes del recinte firal de Gran Via, a l’Hospitalet de Llobregat, on se celebra el saló immobiliari The District.

Un centenar d’activistes per l’habitatge han protestat a primera hora del matí contra la iniciativa i han protagonitzat moments de tensió amb els Mossos, amb corredisses, algun cop de porra i un detingut. Els congregats també han llançat pots de pintura de diferents colors a congressistes que accedien al recinte, entre crits de “fora especuladors dels nostres barris”.

D’altra banda, Collboni també ha evitat fer valoracions sobre les declaracions de dilluns del líder de Trias per Barcelona, Xavier Trias, en què vinculava el PSOE al cop d’Estat del 23-F. “Els dirigents dels meus partits ja n’han fet valoracions. Prefereixo no fer declaracions sobre aquest assumpte perquè no contribuiria a crear bon clima a l’Ajuntament”, ha subratllat l’alcalde.