Diversos assistents al saló immobiliari The District 2023, que s’ha inaugurat aquest dimecres al recinte de Fira de Barcelona, han estat tacats amb pintura. La manifestació ha començat a primera hora del matí i la protagonitzen bona part dels moviments socials de la ciutat. Els manifestants s’han situat a la porta del saló i han llançat pols de colors a tots aquells congressistes i assistents que volien accedir al recinte. Alguns ho han intentat i han acabat completament bruts.

D’altres, veient la protesta, han optat per esperar-se i no entrar al saló o han esperat que la Guàrdia Urbana de l’Hospitalet de Llobregat els acompanyés a alguns dels accessos on no hi ha manifestants.

Un congressista perd els nervis

La protesta ha provocat alguns moments de tensió. Un dels assistents s’ha encarat amb una manifestant i li ha intentat donar una puntada de peu. El gest ha provocat la ràpida reacció de la resta de manifestants, que s’han encarat amb ell i l’han deixat completament brut de pintura. L’home ha estat apartat per agents de la Guàrdia Urbana.

Imatge similar a l’any passat

L’any passat va passar exactament el mateix. Els assistents que intentaven entrar al saló també van quedar bruts de pintura.

Abans d’aquesta acció de protesta amb pintura, els manifestants han intentat, sense èxit, entrar dins del saló, tal i com si que van aconseguir fer l’any passat. En aquest moment, s’han produït alguns moments de tensió amb els Mossos d’Esquadra.