Fotografia de Ca l'Isidre

Ja fa anys que Woody Allen va descobrir el restaurant barceloní Ca l’Isidre, situat al carrer de les Flors, prop del Paral·lel, i des d’aleshores no sol deixar passar l’oportunitat de dinar-hi. Aquest cop tampoc no ha faltat a la cita i ahir hi va dinar en companyia d’amics i companys de professió, com ara el cineasta Albert Serra o l’actor Juanjo Puigcorbé. Aquest darrer ha penjat algunes de les fotografies que han descobert aquesta trobada.

Ca l’Isidre és un restaurant de cuina catalana que té al capdavant a Isidre Gironès, que algun cop ha explicat que la confiança que té amb Allen fa que aquest li encarregui truita de patates, croquetes i altres productes, quan està a punt de marxar de la ciutat.

Una visita que ha combinat el cinema i el jazz

Woody Allen, de 88 anys, va arribar aquest cap de setmana a Barcelona amb un doble objectiu. D’una banda, ha presentat la pel·lícula ‘Cop de sort’, que s’estrenarà als cinemes el proper 29 de setembre. A més, aquest amant del jazz i clarinetista ha inaugurat la 55a edició del Voll-Damm Festival Internacional de Jazz 2023 amb dos concerts el 18 i 19 de setembre, acompanyat de la New Orleans Jazz Band. Han estat dos únics concerts que té previstos a Espanya.