Els objectes d’un maleter, per estranys que siguin, no són constitutius d’un delicte. Encara que el vehicle estigui carregat de passamuntanyes, guants, llanternes i eines que poden servir per cometre un robatori perfecte. Això és el que li ha passat a una patrulla de la Guàrdia Urbana, que s’ha hagut de conformar a identificar les persones que circulaven amb un vehicle carregat amb tot aquest material i obrir diligències.

El conductor circulava sense carnet

Els fets han passat aquest dimecres a la una de la matinada. Agents de la policia local han aturat un turisme per circular erràticament. Quan han identificat els ocupants han comprovat que el conductor no havia tingut mai carnet de conduir. Els agents, a més, observen que dins del vehicle hi ha tres persones més amb una actitud molt nerviosa. A més, han trobat que al cotxe hi havia quatre passamuntanyes negres, quatre guanys del mateix color, dues dessuadores negres, una gorra negra i quatre llanternes.

També hi han trobat eines, entre les quals un martell, tornavisos i unes alicates. I encara més, entremig de tot plegat, la policia també ha trobat 1.800 €. Tot plegat, el material imprescindible per cometre un robatori… o el botí d’un grup de lladres que ja l’ha comès.