butaques teatre cinema

Cinesa ofereix les seves sales de cinema per utilitzar-les com a punt de vacunació del coronavirus. La companyia assegura que està posant totes les instal·lacions que té al conjunt de l’estat a disposició de les autoritats sanitàries autonòmiques i locals. En concret, a la ciutat de Barcelona té quatre multicinemes, això vol dir més de cinquanta sales.

La companyia destaca que les sales de cinema son “àmplies, ventilades i condicionades” i que, a més, “poden adaptar-se a altres necessitats específiques”. En aquest sentit, apunten que les instal·lacions tenen prou capacitat elèctrica com per “gestionar l’acollida de pacients i també cobrir els requisits energètics que requereixen els congeladors de manteniment de la vacuna“.

Al conjunt de l’Estat, Cinesa té 39 cinemes, que sumen prop de 500 sales d’exhibició, distribuïts per les principals ciutats espanyoles. Es tracta de punts que, segons l’empresa, tenen accessos fàcils en transport públic o bé disposen de zones d’aparcament. A Barcelona ciutat, Cinesa té sales a quatre punts:

  • La Maquinista
  • SOM Multiespai (l’antic Heron City)
  • Cinesa Diagonal
  • Diagonal Mar

Segons la companyia, que forma part del grup internacional ODEON, en altres països ja s’han concretat acords en la mateixa línia.