Ciutadans vol que la fiscalia es personi d’ofici contra el president de la Generalitat, Quim Torra, pel sumari de l’operació Judes. La número quatre per Barcelona, Carina Mejías, creu que el que es desprèn del cas és “tan greu” que el ministeri públic ha de posar els responsables a disposició judicial. Mejías ha reaccionat així al sumari del cas que s’ha filtrat aquest dijous, i que revela que un dels CDR empresonats va declarar que l’objectiu del president era tancar-se al Parlament en el dia escollit per una proclamació eventual de la República catalana.

Cs ja va portar a la fiscalia Torra a principis d’octubre per la suposada vinculació amb els CDR, i ara creu que no s’ha d’esperar que “partits o ciutadans escandalitzats” prenguin mesures, sinó que ho hauria de fer el ministeri públic “actuant” per si mateix. Segons Mejías, el cas és especialment “greu”, ja que es tracta d’una “vinculació del president i alguns consellers amb comandos separatistes que estaven preparant atemptats violents”.

Demana “mesures dràstiques” a Sánchez

A més, en una atenció als mitjans aquest dijous al barri del Singuerlín a Santa Coloma de Gramenet, ha reclamat a Pedro Sánchez que prengui “mesures dràstiques” per les accions “terroristes” a Catalunya. També ha proposat que tan bon punt acabi la campanya electoral, els partits constitucionalistes han de “seure per aturar aquesta situació del separatisme” i per parlar “d’amb quin abast” s’ha d’aplicar el 155.
[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]