Muntatge Tsunami Democràtic a la plaça Universitat

El Tsunami Democràtic ha anunciat mobilitzacions el 9 de novembre arreu de Catalunya. La principal acció estava prevista  a la plaça de Catalunya a partir de les 16 h, però aquest dissabte des de les xarxes han anunciat un canvi d’ubicació. Finalment, han traslladat totes les activitats previstes a la plaça de la Universitat.

La convocatòria que també es fa a les altres places dels municipis, és una crida “pels drets, la llibertat i l’autodeterminació” amb el lema “El 9-N, fem-los reflexionar” i “fer saber a l’Estat que el Tsunami Democràtic és tothom” en la jornada de reflexió de les eleccions generals del novembre del 2019.

El Tsunami Democràtic assegura que hi ha desenes de músics, escriptors, professionals i activistes que s’han sumat a la iniciativa d’una “jornada de desobediència” a la Junta Electoral Central, segons el comunicat de la plataforma. Hi ha, afirmen, més d’un centenar d’activitats a 200 pobles de Catalunya i les Balears, com Barcelona, Terrassa, Granollers, Girona, Vilanova i la Geltrú, Valls, Reus, Vic o Manresa.

Concerts del Tsunami Democràtic el 9 de novembre

Una de les activitats que corre per les xarxes és un seguit de concerts del Tsunami Democràtic a Barcelona durant la tarda d’aquest 9 de novembre. Hi haurà actuacions de grups i músics com All Foll, Amics de les Arts, Doctor Prats, Els Catarres, Montse Castellà, Ebri Night, Elèctrica Dharma, La Folie, Gertrudis, Joan Rovira, Miquel del Roig, Músics per la Llibertat, Porto Bello, Pepet i Marieta, Salva Racero o Zebrass, i poesia amb Aina Torres, David Casassas i David Caño i parlaments d’activistes sobre drets socials i llibertats.

Accions del Tsunami Democràtic el 9-N arreu de Catalunya

El Tsunami Democràtic també convida entitats i diversos col·lectius que s’afegeixin amb accions a desobeir la jornada de reflexió i que es comuniquin a través del correu electrònic: 9N(arrova)desobeimlajec.org. Las plataforma convida a estar atents a les xarxes socials per saber on hi ha noves convocatòries als municipis de Catalunya.