zona baixes emissions

Al·legacions a la futura Zona de Baixes EmissionsCiutadans vol quel’Hospital del Mar i el Vall d’Hebron quedin fora de la zona de baixes emissions

per facilitar l’arribada de vehicles de fora de la ciutat que no tinguin etiqueta ambiental de la DGT. Aquesta és una de les al·legacions que la formació taronja ha presentat a l’ordenança que regularà la ZBE. En parlem amb Xavier Querol, investigador del CSIC:


Mor la dofina més vella del Zoo

La dofina més vella del Zoo de Barcelona, Anak, de 34 anys, ha mort a causa d’una malaltia vírica

. Com ella, tres exemplars més tenen símptomes similars, però han millorat en les últimes hores. Damià Gibernet, membre del comitè d’empresa del Zoo, ha criticat les condicions en què viuen els dofins d’aquesta instal·lació:


9-N: reflexió i desobediència

La mobilització convocada per Tsunami Democràtic durant la jornada de reflexió de dissabte ha generat certa controvèrsia. Són compatibles el dret a la manifestació i la desobediència amb la neutralitat política exigible el dia abans d’unes eleccions generals? En parlem amb:


Xarxes

Repassem l’actualitat a través de les xarxes socials amb el Toni Noguera:


Obro fil

L’Àlex Solà passa pel filtre alguns dels eslògans que han fet servir els partits polítics espanyols durant aquesta campanya electoral:


Esports

El periodista de ‘btv esports’, Carles Alcoyent, fa un repàs del més destacat de l’actualitat esportiva:


Us deixem el programa sencer per si el voleu escoltar: