(ACN) El govern està preparant noves restriccions a Catalunya per frenar l’augment de contagis de covid-19. Ho ha revelat a TV3 la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, que ha detallat que es tracta de mesures “quirúrgiques” i “concretes” i que volen treballar “amb el sector”, tot i que no les ha concretades. “Serà el Procicat qui les anunciarà, però n’estem parlant aquests dies”, ha afirmat.

El coronavirus s’està propagant sobretot entre els joves, que són el segment de la població menys vacunat, i la consellera ha recordat que “tenen més possibilitats de contagiar-se” pel fet de no haver rebut el vaccí o només una de les dosis. “Serem quirúrgics a l’hora de definir quines mesures cal prendre, però estem preocupats per la situació actual perquè són uns nivells de contagi molt alts que òbviament hem de tallar”, ha afegit.

Josep Maria Argimon: “Tot està en estudi”

Sobre les mesures que es puguin prendre, el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, no ha descartat cap escenari. En una compareixença aquest matí ha admès que la situació és “molt complicada”, i que s’estan analitzant “possibles mesures”. “Tot està en estudi”, ha dit. Argimon no ha volgut especular fins que la decisió no estigui presa. “Hem de treballar amb tots els elements, però fins que no ho tinguem decidit i tot treballat no anunciarem res. Quan ho tinguem ho direm”, ha sentenciat.