parc accessible amb pilones Trinitat

En una de les vies d’accés al Parc de la Trinitat, la més propera a la parada de metro de la Trinitat Vella, hi ha una imatge a primera vista contradictòria: una rampa que hauria de servir perquè les persones amb cadira de rodes o que empenyen un cotxet poguessin accedir al parc té a dalt de tot dues pilones que en barren el pas. Segons assegura Manoli Martínez, de l’Associació de Veïns de la Trinitat Vella, aquesta rampa fa anys que està així perquè era perillós utilitzar-la: “Des que es va fer el parc, el 1992, van haver de posar les dues pilones perquè la rampa té massa pendent“.

Tot i que el parc és accessible a través de tres entrades diferents, aquesta rampa a tocar del metro és totalment inutilitzable. Per això, l’AV Trinitat Vella ha demanat a l’Ajuntament de Barcelona que ho arregli, juntament amb una llista d’altres punts negres del barri pel que fa a accessibilitat.

No és la primera vegada que els veïns es queixen en relació amb aquest parc, de més de set hectàrees. L’Ajuntament, per la seva banda, ha explicat que en aquest mandat, tot i que el projecte encara està en fase d’elaboració, hi ha previstes unes obres al parc per part de Parcs i Jardins. A més, a finals d’aquest any està prevista una intervenció per millorar-ne la vegetació, amb més arbrat, i el sistema de reg.