restauració centre comercial

El secretari de Salut Pública, Josep Maria Argimon, considera “molt discriminatori” que la restauració dels centres comercials continuïn tancats. En una entrevista a TV3, assegura que “haurien de tenir la mateixa consideració que la resta”. Argimon ha defensat que amb aquesta mesura es vol que els ciutadans no vagin al centre comercial “a passar el dia”. Tot i això, preguntat sobre si s’han d’obrir aquests establiments ha respost: “Clarament, sí”.

Els bars i restaurants dels centres comercials continuen tancats des del 15 d’octubre del 2020, és a dir, fa 250 dies. El sector demana poder reobrir de forma immediata i assegura la situació és “molt crítica” i que hi ha https://beteve.cat/economia/restaurants-centres-comercials-reobrir-coronavirus-barcelona/ “500 negocis i 12.000 treballadors estan en perill”.

Insisteix que la població necessita “aire”

Argimon insisteix en el que ha estat dient les últimes setmanes: “Necessitem aire”. Defensa que la restauració pugui obrir per poder oferir sopars, i que la portaveu del govern, Meritxell Budó, va dir que s’estava estudiant. “Tant de bo ho puguem fer”, assegura. Tot i defensar aquest “aire”, també recalca que s’ha de fer “amb la màxima responsabilitat possible”, sobretot perquè en poques setmanes ha de començar la campanya de vacunació massiva.