El líder de Trias per Barcelona, Xavier Trias, veu bé la proposta de l’alcalde, Jaume Collboni, de crear la figura d’un alcalde de nit, però creu que el problema de la ciutat és “aconseguir un govern estable”. En una entrevista a TV3, Trias —que s’ha descartat per ocupar aquest càrrec nocturn— ha avisat Collboni que “el problema no és tenir un alcalde de nit sinó amb qui es governa la ciutat”. En aquest sentit, s’ha ofert al PSC per fer “el canvi”.

“Si Collboni vol el canvi, nosaltres l’ajudarem a fer el canvi”, ha afirmat l’exalcalde, que ha situat la decisió en mans del líder socialista. Xavier Trias ha explicat que el seu grup manté converses amb el PSC, però que “no hem fet una negociació de governabilitat”. Per això, ha insistit a l’alcalde que digui amb qui vol governar. Sobre l’alcalde de nit, Trias creu que és “un bon problema” i que per això Collboni el vol cedir al grup amb qui pacti el govern.

Sirera: “I un alcalde per al cap de setmana?”

En un missatge a les xarxes socials, el líder del PP a l’Ajuntament, Daniel Sirera, també ha valorat la proposta de Collboni de crear la figura d’un alcalde de nit. El popular afirma que un alcalde “ho és les 24 hores del dia” i s’ha preguntat amb ironia: “Què serà el següent, un alcalde per al cap de setmana?”.