El PP ha criticat l’eliminació de carrils de circulació als carrers d’Aribau i Muntaner un cop acabin les obres que començaran aquest cap de setmana. A través d’una nota de premsa, el portaveu del grup municipal dels populars, Juan Milián, ha sentenciat que aquest és “l’enèsim desastre de Collboni en mobilitat”. Milián ha afirmat que van “fer fora Colau perquè se n’anessin les seves polítiques però l’alcalde segueix les mateixes passes desastroses”.

Juan Milián també ha alertat de les afectacions que això suposarà i ha posat èmfasi que aquests dos carrers travessen tot l’Eixample i que són “dos dels més transitats de Barcelona”. En aquest sentit, ha augurat que l’eliminació de carrils provocarà embussos. “Com menys fluïdesa, més contaminació”, ha dit en el comunicat.

Més espai per als vianants

Aquest cap de setmana començaran els treballs previstos de reorganització dels carrils dels carrers d’Aribau i de Muntaner, al districte de l’Eixample. L’actuació preveu eliminar un dels quatre carrils de circulació dels dos carrers, entre l’avinguda Diagonal i la Gran Via, per crear un cordó de serveis amb diferents usos. L’actuació permetrà alliberar les voreres d’aquests dos carrers i ampliar l’espai destinat als vianants, baixant les motos i els contenidors de la vorera a la calçada.