accident palmera raval

(ACN) El Grup Municipal de TriasxBCN reclama al govern de Jaume Collboni una revisió global dels protocols, manteniment i pla de risc de l’arbrat de Barcelona. Segons el grup, s’ha demostrat “que no funcionen”, després que aquest dijous una palmera caigués damunt d’una noia de 20 anys al Raval i li causés la mort.

La regidora de TriasxBCN Francina Vila constata que les revisions, les inspeccions oculars, les periodicitats dels testos d’oscil·lació i la resposta a les queixes i alertes de la ciutadania, entre d’altres, no han servit per prevenir el trencament d’aquesta palmera. A banda, recorden que fa tres anys ja va haver-hi un accident i es van demanar llavors avaluar els protocols.

BComú estarà “pendent de les explicacions”

Per la seva banda, BComú ha indicat que estarà pendent de les explicacions sobre les causes d’aquest incident “de cara a poder demanar les accions tècniques necessàries per evitar situacions com aquesta i evitar que es tornin a produir”. El grup municipal també ha traslladat “tot el condol i suport als amics, familiars i persones properes de la víctima”.