Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir per què ha caigut la copa de la palmera al Raval que ha provocat la mort d’una noia de 20 anys. Alhora, l’Ajuntament de Barcelona també ha engegat una investigació interna per determinar-ne les causes. De fet, hi ha convocada una reunió urgent aquest divendres a les 9 h entre consistori, Parcs i Jardins, policia i serveis d’emergències.

L’alcaldessa accidental, Maria Eugènia Gay, s’ha desplaçat al lloc dels fets i ha comparegut davant dels mitjans de comunicació. Des d’aquí, ha traslladat el condol a la família i els amics de la víctima i ha dit que es podrà donar més informació després de la reunió d’aquest divendres.

En un tuit, l’alcalde, Jaume Collboni, també ha expressat el seu condol i ha volgut agrair l’actuació dels serveis d’emergència.

L’arbre ha caigut sobre un vehicle de la neteja

Per la seva banda, el cap dels Bombers de Barcelona, Joan Carles Cejalvo, ha dit que el primer equip d’emergències ha tardat 5 minuts a arribar després de rebre l’avís i que des del principi s’ha constatat que la víctima ja era morta.

La capçada de l’arbre també ha caigut a sobre d’un vehicle municipal de la neteja però, tal com ha explicat un testimoni dels fets a betevé, la treballadora era fora de la furgoneta en aquell moment, fent tasques a la via pública.