L’entitat del barri del Raval Metzineres ha convocat aquest divendres un acte en memòria de la noia que va perdre la vida aquest dijous, a causa de la caiguda de la capçada d’una palmera. La noia formava part d’aquesta entitat del barri i les seves companyes volen retre-li homenatge a la plaça on va tenir lloc el sinistre, la d’Emili Vendrell.

Una vuitantena de persones s’han aplegat a la plaça per recordar la Shamira. Durant l’acte, els veïns han tornat a recordar que s’havia denunciat en diverses ocasions el mal estat de l’arbre i que qualsevol veí del barri hauria pogut estar víctima de la caiguda. L’Ajuntament de Barcelona, però, no hi havia detectat anomalies.

Mostres de condol al llarg de tot el matí al lloc dels fets

Al llarg de tot el matí, han estat moltes les persones que s’hi han acostat al punt on la noia de 20 anys va perdre la vida. Aquí s’ha aixecat un petit altar en el seu record, on s’hi han deixat fotografies, espelmes i flors per homenatjar-la.

“Samira és llavor”

També ho han fet durant l’acte d’homenatge veïns, veïnes i companyes de la Samira que han deixat, a més, cartells on es podia llegir “Samira és llavor”.

Arrels Fundació ha advertit que és una “tragèdia” que quatre persones sense llar hagin mort aquest estiu a Barcelona i adverteix que “haver de viure al carrer vulnera molts drets”, fins i tot “el dret a la vida”.