La número tres del PSC al Congrés per les eleccions generals 2019, Mercè Perea, ha avisat als manifestants que tallar carrers i infraestructures té conseqüències: “Aturar un aeroport té una repercussió, quan es talla un carrer… Anem a veure, no hi ha res gratis”. La número tres de la llista de Meritxell Batet ho ha dit hores abans de les concentracions convocades en rebuig al rei, Felip VI.

Perea ha admès que “tothom es pot expressar”, sempre que es faci amb respecte a les institucions i sense entorpir “la vida normal” dels ciutadans.  En aquest sentit, la socialista ha carregat contra En Comú Podem per “posar traves perquè hi hagi normalitat institucional”, ja que els comuns consideren la visita del rei electoralista: “No perquè hi hagi eleccions s’ha d’aturar el país”.

La número tres al Congrés també s’ha referit a l’acte de Cs a la plaça de la Universitat, on hi ha acampats centenars de joves. Perea ha acusat la formació taronja de “confrontar” i ha avisat que “la gent té ganes de tenir pau”. Ho ha dit a la seu del PSC, després de reunir-se amb un grup de pensionistes.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]