La candidata de Ciutadans per Barcelona al Congrés, Inés Arrimadas, ha demanat als catalans fer front al “cansament i a la por” i anar a votar el 10 de novembre. Des de l’Hospitalet de Llobregat, on el partit taronja va guanyar les eleccions catalanes del 21-D, Arrimadas ha advertit que els independentistes poden guanyar les eleccions generals 2019 a Catalunya perquè “aniran tots a votar”.

Per això, Arrimadas ha animat a una participació massiva el 10-N. “Si anem tots a votar, guanyem”, ha dit la candidata, després de les últimes enquestes que auguren una davallada del partit. Arrimadas ha alertat que el president Quim Torra i l’expresident Carles Puigdemont volen “cansats” els votants no independentistes. “Qui no es cansa són aquells que volen trencar el país”, ha afegit.

El vot útil davant l’independentisme

Ciutadans s’ha tornat a reivindicar com l’única opció útil davant de l’independentisme, el PSOE i el PP. La candidata creu que si populars o socialistes guanyen el 10-N, “hi haurà més gent fent aldarulls als carrers” i “la maquinària separatista no s’haurà interromput” en 20 anys. Arrimadas ha insistit que el candidat preferit d’ERC no és Oriol Junqueras o Gabriel Rufián, sinó Pedro Sánchez.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]