Ciutadans ha presentat un recurs davant la Junta Electoral perquè es retiri l’acampada de protesta que hi ha a la plaça de la Universitat. El partit taronja considera que aquesta cèntrica plaça barcelonina és un lloc habilitat per fer-hi actes electorals i, ara, no se’n poden fer a causa de l’acampada. Segons ha explicat aquest dilluns la portaveu Lorena Roldán “les proclames són independentistes” i això suposa una interferència a la campanya.

Roldán ha fet aquestes declaracions durant un acte de campanya per a les eleccions generals 2019 que el partit ha previst davant la Universitat de Barcelona, al costat de l’acampada. Ha dit que “els radicals se salten les regles del joc, i fan proclames independentistes”, i que això “s’aprofita per fer campanya trepitjant els drets de la resta de partits”.

Un acte enmig de la protesta

L’acte de Ciutadans, en què també ha participat el president del grup al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, ha estat acompanyat per crits i xiulets dels acampats. Quan s’ha acabat l’acte, els diputats s’han acostat als manifestants, que han cridat “Fora feixistes dels nostres barris”. La comitiva de Cs ha marxat mentre alguns joves els continuaven cridant en el sisè dia d’acampada.

 

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]