El candidat d’ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha atribuït al PSOE la “inhabilitació fraudulenta” del president republicà, Oriol Junqueras. Aquest dijous, ERC ha presentat un recurs a la Junta Electoral Central perquè el restitueixi com a cap de llista a les eleccions generals del 2019, al·legant que el Tribunal Suprem no l’ha inhabilitat en espera d’una resolució de Luxemburg.

En aquest sentit, Rufián ha dit en un acte a l’Hospitalet de Llobregat que diumenge, 10-N, l’independentisme “l’habilitarà contundentment” a les urnes. A més, Rufián també ha avisat que la formació republicana “arribarà fins al final” en el procediment judicial obert contra Junqueras, i ha defensat els “valors de Junqueras” per reclamar el vot per a ERC. Ha reiterat que el 10-N cal “derrotar el PSOE com mai” per forçar un diàleg que resolgui el conflicte Catalunya-Estat.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]