En el segon dia de campanya electoral, el PP ha celebrat un acte anomenat ‘Homenatge a la resistència a Catalunya’ que ha reunit figures de la societat civil i del nucli fundador de Ciutadans (Cs), juntament amb la candidata dels populars per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo, i l’expresident del Partit Popular de Catalunya (PPC), Alejo Vidal-Quadras, també cofundador de Vox.

Vidal-Quadras ha defensat que cal formar un govern de concentració amb els partits constitucionalistes, que tingui el suport de la comunitat internacional per frenar el “separatisme”.

“És urgent la intervenció de l’autonomia i la formació d’un govern de concentració nacional de totes les forces constitucionalistes sense excepció”

Vidal-Quadras ha defensat que cal privar els “colpistes” de tots els mitjans i instruments que estan utilitzant per “liquidar Espanya”. També ha carregat contra el sentiment d’identitat catalana i ha afirmat que el problema de Catalunya “no és ser una nació sense estat, sinó una regió on no hi ha prou psiquiatres”. L’exdirigent del PPC i de Vox ha acabat fent un símil entre l’independentisme i la bogeria i ha advertit que el moviment farà que s’intervingui la Generalitat i es generi “misèria”.

Álvarez de Toledo torna a demanar perdó als no independentistes

Cayetana Álvarez de Toledo ha aprofitat la seva intervenció per demanar perdó a aquells que han viscut “sota la crosta nacionalista”, una disculpa que ja ha fet en reiterades ocasions: “Mai més deixarem desemparats els demòcrates de Catalunya”, ha assegurat la candidata del PP per Barcelona.

Sobre les eleccions generals 2019, Álvarez de Toledo ha advertit de la possibilitat que alguns vulguin bloquejar col·legis electorals i ha demanat al president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que ho impedeixi “amb la màxima contundència.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]