L’expresident de la Generalitat i líder de JxC, Carles Puigdemont, ha demanat a l’Estat i a Felip VI que facin autocrítica sobre el seu paper envers Catalunya. Ho ha dit com a resposta al president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, que va demanar als independentistes que fessin crítica de si mateixos.

Des de la ciutat belga de Waterloo, Puigdemont ha dit que “ens agradaria veure l’autocrítica que ha fet l’Estat per l’1 d’octubre” i ha afegit que “ens agradaria veure l’autocrítica pel discurs del rei del 3 d’octubre”. De fet, coincidint amb la visita de Felip VI a Barcelona aquest dilluns, Puigdemont ha dit que el monarca “té una bona oportunitat per fer l’autocrítica si vol”.

El líder de JxC s’ha reunit a Waterloo amb la cap de llista al Congrés, Laura Borràs, i altres candidats de la llista del partit a la cambra baixa i al Senat. Puigdemont està tenint un pes rellevant en la campanya de Junts per a les eleccions generals 2019.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]