(ACN) El número 1 d’En Comú Podem al Congrés, Jaume Asens, ha assegurat que els comuns i la seva candidatura són l’actor català “més útil i clar” per aconseguir la llibertat dels presos independentistes. “Si nosaltres no tenim un bon resultat a les eleccions, serà més difícil la llibertat dels presos”, ha advertit Asens, que ha reivindicat En Comú Podem com a “legitimats” per ser “el partit desllorigador” perquè, com ha recordat, no van ser “ni al bloc de la DUI ni al del 155.”

Missatge al PSOE

En un acte de campanya per les eleccions del 10-N a Lleida, el candidat també ha aprofitat per demanar al PSOE que deixi de negar que hi ha “un conflicte polític” i “reconegui” que no només és d’ordre públic. “Només es fixen en els efectes i les conseqüències i no en les causes”, ha criticat.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]