Aquest dissabte, 2 de novembre, es compleixen dos anys des que l’exconseller d’Interior, Joaquim Forn, va entrar a la presó. En aquest temps, ell, juntament amb l’exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras, no han sortit del centre penitenciari amb llibertat provisional, a diferència de la resta dels exconsellers, que sí que ho van poder fer. Forn i Junqueras van ingressar a presó provisional, la qual ha estat ininterrompuda perquè s’ha enllaçat amb la sentència del judici del procés.

Per recordar la data, i coincidint amb la campanya de les eleccions del 10-NJunts per Catalunya ha publicat un vídeo a Twitter en què homenatja Forn amb el missatge: “Dos anys de presó. Dos anys d’injustícia. La mateixa força, determinació i dignitat.”

A les imatges es pot veure Joaquim Forn el 2 de novembre del 2017, quan va comparèixer davant de l’Audiència Nacional i la jutgessa Carmen Lamela va decretar la presó provisional. També s’hi pot veure l’exconseller a la presa de possessió del seu càrrec com a regidor.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]