Ignacio Garriga, candidat de Vox per Barcelona al Congrés, ha assegurat que la formació d’ultradreta és l’única que pot garantir que “mai pactarà amb el PSOE”, al contrari del PP i Ciutadans que, segons explica, sí que han deixat la porta oberta a pactes postelectorals: “Casado ha dit que estaria disposat, Albert Rivera ha dit que estaria disposat…”, ha afegit, destacant que això demostra “impotència i nerviosisme”. Alhora, també ha desconfiat del veto de Pedro Sánchez a un pacte amb els populars i viceversa: “Estan en campanya electoral, estem convençuts que el PSOE, Cs i el PP arribaran a una coalició”, ha expressat.

Des Cornellà, un dels feus històrics del PSC i ara també de Ciutadans, Ignacio Garriga ha carregat contra els partits de “sempre” per la seva “inacció i covardia” davant el procés independentista. El candidat ha culpat de la situació política a Catalunya al PP i al PSOE, que segons ell han donat les eines als partits independentistes perquè “insultin la nació” durant 40 anys de democràcia, i ha afegit que l’únic partit capaç de garantir la unitat de la pàtria és Vox.

El recurs a la vista del rei, “una infàmia”

L’ultradretà també s’ha referit al recurs que aquest divendres van presentar JxC i ERC per tractar de limitar la visita de Felip VI a Barcelona i que la Junta Electoral ha desestimat. Considera que l’acció dels partits independentistes suposa una “infàmia” i una demostració que “el seu enemic és la nació espanyola”, ha declarat als mitjans.
[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]