Montserrat Ballarín, regidora pel PSC a l’Ajuntament de Barcelona, ha anunciat aquest dijous que no repetirà en el càrrec. Després de quatre mandats, dividits en dues etapes, Ballarín ha explicat a les xarxes socials que ha decidit no formar part de la candidatura del PSC a les properes eleccions municipals 2023 a Barcelona. “En aquests moments, la meva sensació és que he tingut temps més que suficient per aportar tota la meva energia, els meus coneixements i els meus valors a la meva ciutat”, ha escrit. Tot i això, la regidora del PSC ha volgut deixar clar el seu compromís amb la formació socialista i el desig que Jaume Collboni sigui el proper alcalde de Barcelona.

“M’hi he deixat la pell”

En la mateixa publicació, Ballarín ha explicat que vol tornar a la seva activitat professional com a professora universitària i tenir més temps per la seva vida personal. Tot i que ha assegurat que el canvi li fa “molta il·lusió”, també ha explicat que durant aquests anys s’ha “deixat la pell per complir amb el màxim rigor i responsabilitat les obligacions tan diverses” que se li han assignat.

Montserrat Ballarín va començar a militar al PSC el 1997 i va ser regidora entre els anys 2003 i 2011. Després, ha tornat a tenir un càrrec municipal des del 2015. En aquests anys ha estat responsable d’àrees com Hisenda, Educació i Comerç i Mercats. A més, també ha estat regidora als districtes de les Corts i l’Eixample.