Miquel Puig ERC

El regidor d’ERC Miquel Puig deixarà l’Ajuntament de Barcelona després de fitxar pel Departament d’Economia de la Generalitat. Segons ha informat ERC en un comunicat, Puig serà el secretari d’Afers Econòmics i Fons Europeus a la conselleria que lidera Natàlia Mas en el govern de Pere Aragonès. L’economista Miquel Puig va ser un dels noms estrella d’Ernest Maragall en les eleccions municipals del 2019 i va ocupar el número tres a la llista.

Durant aquest mandat, s’ha encarregat de fer seguiment dels temes de promoció econòmica i turisme des del primer grup de l’oposició. En el comunicat, el Grup Municipal d’ERC li ha agraït la tasca i aportació durant aquest temps i li ha desitjat “tota la sort i encerts” en el nou període professional. La renúncia de Miquel Puig es farà efectiva al plenari de novembre.

Segon canvi a les files d’ERC

La renúncia de Miquel Puig és la segona que hi ha en el grup d’ERC des de l’inici de mandat. La primera va ser la de l’arquitecta Maria Buhigas, que va deixar el consistori el setembre del 2020. En el seu lloc va entrar Marina Gassol. El següent nom a la llista és el de Josep Maria Salas, però fonts d’ERC no confirmen qui entrarà en el lloc de Miquel Puig, en espera de la compareixença que farà aquest divendres Ernest Maragall per comunicar canvis en el grup municipal.