Marina Gassol ja és des d’aquest dimarts regidora d’ERC a l’Ajuntament de Barcelona. Gassol ocupava el número 11 a la llista d’ERC i ha entrat en substitució de Maria Buhigas, que va renunciar en el ple de setembre per motius professionals. En l’acte de presa de possessió, amb l’alcaldessa, Ada Colau, la nova regidora no ha escatimat crítiques a “la mala deriva del desgovern que pateix Barcelona i molt especialment Ciutat Vella”.

Com a veïna de Ciutat Vella, Marina Gassol ha dit que el districte està “cada cop més brut i deixat” i que ha perdut veïns i la venda de drogues s’ha convertit en “una activitat massa present”. “Cada dia que passa és un dia perdut, si perdem Ciutat Vella, perdrem Barcelona, i no ens ho podem permetre”, ha sentenciat la nova regidora d’ERC, que s’ha definit com una “militant i resistent” d’aquest districte.

Gassol va ser presidenta del casal d’ERC a Ciutat Vella. Dins del Grup Municipal d’ERC que lidera Ernest Maragall assumirà aquest districte i també les àrees de Participació, Infància, Família i Usos del Temps. Assegura que afronta el nou càrrec “amb responsabilitat, il·lusió i vertigen”.