El PSC ha presentat oficialment aquest dissabte Laia Bonet com la número dos de la llista dels socialistes per Barcelona a les eleccions municipals del 2019. Bonet acompanyarà el candidat a l’alcaldia, Jaume Collboni, en la candidatura, però no és la primera vegada que coincideixen en política. Tots dos ja van competir a les primàries fa quatre anys mentre que ara uniran esforços per recuperar l’alcaldia.

Llista PSC Barcelona

Durant el seu discurs, Bonet ha explicat que ha tornat a la primera línia política després de rumiar sobre l’actualitat política i social. La número dos els socialistes s’ha referit a un independentisme que “trenca” i a la “cara més ferotge d’una dreta que crèiem inexistent”.

“Hi ha hagut una involució en drets i llibertats que creiem assolits i inqüestionables i que, en canvi, tornen a estar discutits per un sector que, a més, s’ha tret la màscara.”

Collboni, sobre la gestió de Colau: “És un fracàs com un cabàs”

El candidat socialista a les municipals, Jaume Collboni, també ha parlat durant l’acte del PSC al Recinte Modernista de Sant Pau. El socialista ha carregat contra l’alcaldessa, Ada Colau, i l’ha acusat de donar la clau de la ciutat als independentistes.

“Quan pressionen els independentistes penja el llaç groc, quan hi ha un jutge que diu que s’ha de despenjar, el despenja. Ella és independentista de ‘quita i pon’. Això és tot el contrari a tenir una idea de país, de Barcelona, de Catalunya i d’Espanya.”

De fet, Collboni ha definit la gestió de l’alcaldessa com “un fracàs com un cabàs”. Assegura que l’actual govern municipal ha suspès en matèria de seguretat, mobilitat i habitatge.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Laia Bonet serà la número dos de Jaume Collboni a les municipals de Barcelona” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/laia-bonet-numero-dos-psc-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Missatges de Collboni a Valls i independentistes

A banda de Colau, el candidat socialista també ha tingut paraules per a l’alcaldable de Valls BCN 2019, Manuel Valls, i per als partits independentistes. “No té sentit renovar un govern que ha fracassat. Que ens diguin què solucionarà qui ha fracassat al govern de Catalunya i qui ha fracassat al govern de França”, ha dit Collboni.

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Candidats a les eleccions municipals 2019 a Barcelona: tota la llista” style=”flat” shape=”square” color=”inverse” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/politica/candidats-eleccions-municipals-2019-barcelona/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209456058{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-negra”][/vc_column][/vc_row]

Sobre la irrupció de Vox a les eleccions municipals, a qui defineix com a “innombrables”, el candidat del PSC veu bé que cap equipament municipal de Barcelona aculli un acte de l’extrema dreta.