GERARDO PISARELLO, primer tinent d'alcalde: "La presidenta del Parlament ha dit que el Parlament no obrirà les portes el 6 de desembre. Pel que jo sé, Badalona tampoc no ho farà. Evidentment, els càrrecs electes poden treballar naturalment aquest dia com hem fet en aquestes ocasions i expressar políticament el que considerin, però el tema que està plantejant no està sobre la taula. Tampoc els treballadors i treballadores no ens han fet arribar aquesta petició; vostè és la primera persona que me la fa arribar a mi; no hem rebut una petició massiva de fer-ho per part dels treballadors."

Després de rebre la primera petició en ferm per conèixer si l’Ajuntament obrirà portes el 6-D, el primer tinent d’alcalde, Gerardo Pisarello, ha dit que “no està sobre la taula” del govern no fer festa el Dia de la Constitució. Pisarello ha atribuït la decisió a la manca d’una “petició massiva per part dels treballadors”, que no han fet arribar al govern la demanda d’obrir el 6 de desembre.

Tot i que Pisarello ha reiterat que la Constitució ha viscut un procés de “buidatge de significat” per les polítiques estatals del PP, ha recordat a Josep Garganté —qui ha preguntat sobre la possibilitat de no fer festa el 6-D en la Comissió de Presidència— que altres administracions en què la CUP té un pes important, com el Parlament o l’Ajuntament de Badalona, tampoc no obriran.