Els populars han denunciat aquest dilluns la manca de places públiques en residències per a gent gran. Segons el candidat del PP, Josep Bou, calen 4.500 places més i ha culpat d’aquesta deficiència la Generalitat.

“La Generalitat no ho ha fet, no hi ha estat, com en molts llocs on se’ls espera i no hi són. S’ha dedicat a distribuir partides econòmiques per criteris merament ideològics”

Bou ho ha denunciat des del carrer de Benavent, al barri de la Maternitat i Sant Ramon, on hi ha previst fer una residència per a la tercera edat des de fa anys. L’alcaldable del PP ha aprofitat per llançar una proposta electoral en el marc de la campanya d’aquestes municipals del 2019 i ha assegurat que vol, com a mínim, 73 casals d’avis a la ciutat, és a dir, un per a cada barri.

2.000 pisos socials per a gent gran

Dels 8.000 habitatges públics que el PP ha proposat construir, 2.000 vol destinar-los a les persones grans. Josep Bou ja ha explicat durant la campanya electoral que del total de pisos socials que volen fer un miler servirien com a coixí per a famílies desnonades i la resta, 5.000, serien habitatges públics per a tothom.