Els populars s’han desplaçat fins a la ronda de Dalt aquest diumenge per parlar sobre el cobriment de la via, que proposen que es faci de manera progressiva. El candidat del PP a l’alcaldia, Josep Bou, ha defensat que cobrir la ronda de Dalt és una demanda veïnal històrica, però ha suggerit prioritzar els barris més afectats pel soroll i la contaminació del trànsit i ha citat Verdum, Roquetes, Trinitat Nova i la Guineueta.

Bou ha criticat que el govern de Colau hagi invertit “només 15 milions d’euros per cobrir parcialment la ronda” i l’ha acusat d’haver menystingut els veïns, que fa anys que en reclamen el cobriment complet. L’alcaldable ha qüestionat que l’alcaldessa estigui disposada a invertir 200 milions d’euros per unir el tramvia per l’avinguda Diagonal però no per cobrir la ronda de Dalt.

Un carril més a la ronda del Litoral

En aquest desè dia de campanya de les eleccions municipals, el candidat popular també ha defensat afegir un carril més de circulació a la ronda del Litoral, una via que considera que està molt abandonada, sobretot, ha dit, a la zona del Port de Barcelona.