Josep Bou es passeja pel Port Vell per denunciar la situació de la venda a la manta en aquest punt, tot i aquest divendres no hi havia ningú, probablement, per la pluja. El candidat del PP en aquestes eleccions municipals del 2019 ha assegurat que el govern d’Ada Colau ha provocat un “efecte crida” que ha fet augmentar la xifra de manters a Barcelona d’un miler a 2.000.

L’alcaldable popular també ha dit que cal anar a l’arrel del problema i identificar on es produeix la importació i la falsificació de productes. Ha afegit que cal decomissar-los i que la Generalitat i l’Estat s’han de fer càrrec de la situació d’aquestes persones. Segons Bou, la primera opció no ha de ser expulsar-los tot i que, sobre la llei d’estrangeria, ha dit que si es fan normatives més laxes “no hi cabrem”.

“No ens poden ocupar perquè si no arribaria un moment que l’estat del benestar es trinxaria”

Fa uns dies, Josep Bou va rebutjar assistir al debat sobre la venda a la manta que va organitzar l’entitat Casa Nostra, Casa Vostra. El candidat del PP va argumentar que, tot i que s’havia trobat amb el col·lectiu anteriorment, participar en un debat implicaria legitimar-ne l’activitat.