Josep Bou ha acusat l’alcaldessa i candidata de BComú, Ada Colau, de no escoltar els veïns de Barcelona i de fer el que ella “creu convenient”. El candidat del PP ho ha dit als Jardins de Marcos Redondo, on ha assistit a una concentració que han convocat els veïns per protestar contra la intenció de l’Ajuntament de traslladar l’Escola Entença a aquest espai.

Sota el paraigua de la Plataforma d’Afectats Jardins Marcos Redondo, Laia Vila assegura que el govern municipal vol instal·lar-hi barracons i ocupar part de la calçada, sense haver-ho consultat prèviament amb els veïns. Bou s’ha pronunciat a favor de les seves queixes, ha qualificat l’actitud de l’alcaldessa de “dictatorial” i l’ha avisat que no pot actuar d’esquena del poble. A més, ha dit que no pot haver-hi barracons a la capital catalana i ha assegurat que hi ha edificis municipals suficients per traslladar-hi temporalment les classes.

En la concentració també s’ha deixat veure la número tres de Junts per Catalunya (JxC), Neus Munté, tot i que no s’han saludat.

neus munté jardins marcos redondo

Bou rebutja un possible debat amb Forn des de la presó

Un dels temes en aquest sisè dia de campanya de les eleccions municipals del 2019 ha estat la petició del candidat d’ERC, Ernest Maragall, per fer un cara a cara amb el candidat de JxC, Joaquim Forn. Maragall ha dit que li agradaria que fos una conversa oberta perquè la resta de candidats s’hi puguin sumar, però Josep Bou ha considerat que ell no hi assistiria “de cap de les maneres”. Pel candidat popular, Forn, que està empresonat a Soto del Real, no hauria d’estar formant part de cap llista electoral perquè està processat.