El candidat del PP a l’alcaldia, Josep Bou, ha rebut aquest dimecres el líder dels populars, Pablo Casado, amb qui ha visitat el pol d’atracció tecnològic Barcelona Tech City, a la Barceloneta. Des d’allà, Casado ha fet una crida a recuperar la Barcelona olímpica del 92, una ciutat “cosmopolita i innovadora” que, segons ell, els independentistes han empobrit.

En la mateixa línia ha parlat el candidat a l’alcaldia durant la seva intervenció. Josep Bou també ha acusat Ada Colau de posar traves als empresaris durant el seu mandat. L’impuls empresarial ha estat, precisament, un dels missatges de campanya del candidat del PP en aquestes municipals. Josep Bou ha repetit en diverses ocasions que Barcelona ha de garantir la creació d’empreses i facilitar els tràmits burocràtics a l’hora d’aconseguir llicències d’activitat.

És el primer acte conjunt, i probablement l’únic, que fa el PP a Barcelona en aquesta campanya de les eleccions municipals del 2019. Fins ara, el candidat ha aparegut acompanyat del número dos a la llista, Óscar Ramírez, a totes les convocatòries de campanya i, de moment, no ha fet cap míting.

Durant la visita al mòdul Pier01, que aplega més de 100 companyies tecnològiques, Bou també ha estat acompanyat de la candidata del PP a les eleccions europees, Dolors Montserrat, i del president del Partit Popular a Catalunya, Alejandro Fernández.