El candidat del PP, Josep Bou, s’ha sumat a fer la porra de betevé per a aquestes eleccions municipals del 2019 i ha pronosticat que els populars obtindran cinc regidors a l’Ajuntament, dos edils més que en els comicis passats. En la seva aposta, Bou dona la victòria a ERC amb 10 regidors, seguida de Barcelona en Comú i el PSC amb vuit cadascun. A la cua quedarien JxC (cinc) i la formació encapçalada per Manuel Valls, Barcelona pel Canvi – Ciutadans (cinc), juntament amb el PP (cinc).

Porra Josep Bou municipals 2019

En la porra del candidat, la CUP perdria la representació al consistori i Barcelona És Capital – Primàries, el partit encapçalat per Jordi Graupera, tampoc no aconseguiria entrar a l’Ajuntament.

L’aposta dels candidats de Barcelona

Des de betevé hem convidat els candidats de Barcelona a mostrar-nos quina és la seva predicció per a les eleccions municipals del 2019. Quins resultats esperen aconseguir el 26 de maig? I quants regidors creuen que trauran els seus rivals a les urnes?

En la recta final de la campanya electoral, betevé anirà fent públics els pronòstics dels candidats, que podràs consultar aquí. Si tu també vols fer la teva aposta i compartir-ne els resultats, pots fer-ho aquí:

Per conèixer com quedarà constituït oficialment l’Ajuntament de Barcelona després de les eleccions, però, caldrà esperar al 26 de maig. Aquí podràs seguir l’escrutini dels resultats de les eleccions municipals del 2019 a Barcelona en directe.