El debat de TV3 és un nou debat electoral dels candidats a Barcelona de les eleccions municipals del 2019. Serà l’últim estrictament televisiu després que els set candidats participessin en l’inici de la campanya electoral en el debat de betevé i després de les darreres enquestes, que auguren un frec a frec entre ERC i BComú. Aquest nou debat electoral tornarà a posar cara a cara Ada Colau (Barcelona en Comú), Elsa Artadi (Junts per Catalunya), Manuel Valls (Barcelona pel Canvi – Ciutadans), Ernest Maragall (ERC), Jaume Collboni (PSC), Josep Bou (PP) i Anna Saliente (CUP).

El debat electoral començarà a les 22 h i s’allargarà durant dues hores. Moderat per Ariadna Oltra, qualsevol dels candidats podrà dur a debat qualsevol temàtica així com també discutir i respondre les intervencions de la resta de participants.

Primer debat electoral, a betevé

Aquest debat es produeix nou dies després de la primera ocasió en què els candidats van veure’s les cares, el primer debat de les eleccions municipals del 2019, organitzat per betevé i la FAVB. Es va fer el diumenge 12 de maig, a l’edifici Media-TIC, amb un públic format per entitats veïnals i moderat per Eva Arderius.

Aquí pots recuperar el debat electoral complet. I si et vas perdre aquesta primera trobada dels candidats en un plató i vols recuperar els 10 millors moments del debat de betevé, també ho pots fer aquí. Hi veuràs alguna picabaralla, enganxada, lapsus lingüístic i també algun toc d’humor.