El candidat del PP a l’alcaldia, Josep Bou, ha participat en una conversa amb l’economista Daniel Lacalle, qui ja ha aparegut en diverses ocasions amb el líder estatal dels populars, Pablo Casado. Des de l’Hotel Gallery, i en el marc de la campanya de les eleccions municipals del 2019, Bou ha parlat sobre política fiscal i ha proposat que els empresaris i emprenedors quedin lliures d’impostos i de taxes municipals els tres primers anys d’activitat. A més, ha assegurat que vol reduir a un mes el temps per obtenir una llicència a l’hora d’obrir un negoci.

Bou també ha carregat contra el govern de BComú i l’ha acusat de posar traves, en lloc de facilitats, als petits comerciants i ha assegurat que a l’alcaldessa, Ada Colau, no li interessa “per a res” l’economia.

“Qualsevol idea que se’ns acudeixi com a empresaris, que vol dir creació de riquesa, benestar social, creació de feina… a ella no li interessa per a res”

L’alcaldable del PP ha repassat un seguit de mesures, entre les quals proposa reduir l’impost de circulació a les persones amb discapacitat i les famílies nombroses, i per a aquells que vulguin tenir un tercer fill també ha suggerit una bonificació del 90 % de l’IBI, com ja ha dit aquest dimarts al matí en un esmorzar a Foment del Treball.