El PP ha celebrat l’acte final de campanya d’aquestes eleccions municipals del 2019 al Gallery Hotel, on ja va fer un col·loqui amb l’economista Daniel Lacalle. En aquesta ocasió, un centenar de persones s’hi han acostat per sentir el míting final de l’alcaldable, Josep Bou, que ha demanat no votar Vox perquè, segons ell, seria cometre el mateix error que ja ha viscut Madrid, en referència a les eleccions generals, i que perjudicaria l’espai de centredreta.

El candidat també s’ha preguntat qui voten els electors del PSC i ha tornat a carregar contra l’alcaldable socialista, Jaume Collboni, per haver pactat durant l’últim govern municipal amb l’executiu d’Ada Colau (BComú). En aquest últim dia de campanya, Josep Bou ha demanat als votants que diumenge estiguin “al peu del canó a tot arreu” i que se sacrifiquin per donar un bon resultat als populars.

En l’acte també hi ha intervingut el president del PPC, Alejandro Fernández, que s’ha referit a les dues guerres mundials: “Tenen nom: nacionalisme i populisme”, ha assegurat Fernández, que, tot seguit, ha advertit que el fantasma d’aquests conflictes ha tornat a Europa i a Catalunya.

Enmig de clams i aplaudiments, els populars han tancat l’acte final de campanya ballant al ritme de sardanes i amb l’himne d’Espanya.