El PP ha escollit Montjuïc per començar l’últim dia de campanya i enviar els últims missatges electorals abans de diumenge. El candidat a l’alcaldia, Josep Bou, acompanyat pels números dos i tres de la seva llista, Óscar Ramírez i Inma Delgado, ha demanat el vot per evitar que la ciutat caigui “en mans del nacionalisme” o de Barcelona en Comú. Novament, ha enviat llances a l’alcaldessa i candidata dels comuns, Ada Colau, a qui ha acusat d’actuar de forma “incomprensible” durant el seu mandat perquè “està en contra del creixement econòmic”.

En l’últim dia de campanya d’aquestes municipals, Bou també s’ha dirigit als socialistes i ha criticat que el candidat del PSC a l’alcaldia, Jaume Collboni, no hagi aclarit si pactarà amb el PP després de les eleccions, malgrat, ha assegurat, haver-li-ho preguntat en diverses ocasions.

L’alcaldable popular s’ha referit al discurs de Pedro Sánchez a Barcelona dijous, en què va demanar una Barcelona lliure de procés. Bou li ha retret haver pactat amb els independentistes a Madrid ha dit que, en conseqüència, li preocupa “molt” què farà Collboni.