La CUP ha tancat la campanya convençuda que diumenge seran “més forts que mai a l’Ajuntament” després de les eleccions d’aquest diumenge. En un pavelló municipal de Virrei Amat que ha aplegat unes 300 persones, la candidata, Anna Saliente, ha assegurat que la seva formació esdevindrà “la clau i el catalitzador que porti l’Ajuntament a fer polítiques valentes”.

Saliente ha interpel·lat directament Ada Colau i Ernest Maragall: “S’ha acabat el temps de la retòrica, diumenge els tocarà escollir entre el projecte transformador de la CUP o el PSC, el partit del 155, de la marca Barcelona i de les elits”.

També s’ha adreçat als indecisos, als que dubten entre ERC i la CUP o entre els comuns i la CUP. “Els diem que nosaltres vam sorgir, precisament, per donar resposta a aquesta dicotomia. Ningú no ens farà triar entre la qüestió nacional i la social, són dos cares de la mateixa moneda”.

La candidatura de la CUP a l'acte final de campanya

El projecte polític “al centre de la campanya”

La candidata cupaire també ha fet un balanç positiu de la campanya que han fet. Malgrat no ser “polítics professionals”, ha dit, han estat capaços de posar el seu “projecte polític al centre de la campanya electoral”. També ha demanat “omplir les urnes del projecte de la CUP”,  un programa “arrelat, consolidat i seriós per canviar-ho tot”.

L’exdiputada cupaire Isabel Vallet, el diputat Carles Riera i les regidores en el mandat anterior, Maria Rovira i Eulàlia Reguant, també han pujat a l’escenari en aquest acte de tancament de campanya. Reguant s’ha mostrat convençuda que els cupaires tornaran al consistori l’endemà de les eleccions: “Als que ens volen ridiculitzar i invisibilitzar els diem que dilluns ens veurem a l’Ajuntament, i ens hi trobaran de cara”. “No és una qüestió de si dos o tres regidors, és tota la gent que hi ha darrere als carrers”, ha afegit.