El candidat de Barcelona pel Canvi – Ciutadans, Manuel Valls, ha dit que vol ser “l’alcalde de tots els barcelonins”. L’ex-primer ministre francès ha dit que no té “enemics” ni “adversaris” i que tots els ciutadans mereixen “una gran política”. En l’acte final de campanya, a l’Espai Camps Elisis i davant d’uns 200 assistents, Valls s’ha mostrat disposat a “recuperar Barcelona” per donar-li el prestigi i la capitalitat que, segons diu, ha perdut en els últims quatre anys de mandat.

 

Manuel Valls creu que serà “la gran sorpresa” i que guanyarà el pròxim 26 de maig per portar el “canvi” que, diu, necessita Barcelona. Valls ha insistit que és l’únic candidat que evitarà un govern d’Ada Colau (BComú) o Ernest Maragall (ERC).

Agraïment especial a Ciutadans

Valls ha agraït tots els moviments i partits que l’han acompanyat en la carrera per aconseguir l’alcaldia, amb especial atenció a Ciutadans. Ha afirmat que “ha estat un honor tenir el suport del primer partit de Catalunya” i de concórrer-hi a les eleccions municipals.

Valls també ha donat les gràcies a la resta de perfils de la seva llista, com el número tres de la candidatura, l’exministre Celestino Corbacho, i la número quatre, Eva Parera. Entre els assistents també hi havia familiars del candidat i simpatitzants de Ciutadans.

 

Valls manté les crítiques a Collboni (PSC)

Durant el seu discurs de final de campanya, el candidat de BCN Canvi – Cs ha demanat als electors “que no s’equivoquin” i ha carregat contra el socialista Jaume Collboni, de qui ha augurat que facilitarà la reelecció de l’alcaldessa actual, Ada Colau. Per això ha dit que ell és l’alternativa “sense ambigüitats” a un possible govern de Colau o Maragall.