El candidat del PP a l’alcaldia, Josep Bou, s’ha mostrat partidari d’organitzar una desfilada militar a Barcelona. L’alcaldable popular ho ha expressat en una conferència col·loqui al Cercle Eqüestre en què ha desenvolupat la proposta de crear una brigada especial de la Guàrdia Urbana amb entrenament militar que compti amb 500 agents. Segons Bou, aquesta unitat -que s’entrenaria a l’escola de la Guàrdia Civil- rebria ordres directes de l’alcalde.

Josep Bou ha explicat que a banda d’agents de la Guàrdia Urbana, aquesta brigada especial podria comptar amb personal de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra i llicenciats de la brigada paracaigudista de l’exèrcit. “Gent preparada, amb uniforme, que enviï un missatge a l’Europa de l’est i a l’Àfrica que s’ha acabat posar la manteta i la patada a la porta a Barcelona“, ha sentenciat Bou, que ha afirmat que amb aquesta brigada s’hauria pogut desallotjar Can Vies.

“Un acte de servei a Espanya.”

En la conferència, Bou ha explicat que va acceptar l’encàrrec de ser candidat del PP a l’alcaldia per fer “un acte de servei a Espanya” i per evitar que Barcelona “caigui en mans dels separatistes”. Davant un auditori entregat, el candidat popular ha dit que a Barcelona es poden fer 8.000 habitatges perquè “hi ha 100 solars” i ha rebutjat unir el tramvia per la Diagonal perquè és “una via important de sortida de la ciutat”. “Si volen un trenet, que el demanin als reigs mags”, ha ironitzat.