El candidat d’ERC a l’alcadia, Ernest Maragall, ha esclatat contra l’alcaldessa, Ada Colau, per l’últim vídeo que ha publicat al seu canal de YouTube. “Que deixi de practicar joc brut! Li demano joc net”, ha exclamat Maragall. En el segon vídeo que ha penjat a internet, Colau acusa els partits de fer “fitxatges estrella i trànsfugues”, una afirmació que s’interpreta com una crítica a la incorporació de l’exdiputada dels comuns Elisenda Alamany a la llista d’ERC.

En el vídeo de YouTube, l’alcaldessa i candidata a la reelecció també carrega contra “el partidisme” a les portes de les eleccions. Colau critica que hi hagi partits que votin en contra de fer “un CAP més digne” al Raval “perquè no puguem dir que ho hem fet nosaltres”. La setmana passada, ERC va fer reserva de vot en comissió en espera de trobar una solució de consens per al CAP, però la seva posició va ser molt criticada pels comuns.

En una conferència al Fòrum Europa Tribuna Catalunya, Ernest Maragall ha expressat el seu “compromís absolut” amb els veïns del Raval i el Departament de Salut perquè el Raval tingui “de manera urgent i definitiva” un CAP nou. “No admeto que se’ns digui que estic jugant contra aquest interès”, ha afirmat. El candidat d’ERC ha dit que han buscat solucions i que ajudaran Colau i no a “la demagògia d’enfrontar veïns”.