Malgrat ser l’alcaldable del PP, tot i que és un candidat independent, Josep Bou ha culpat els populars, juntament amb el PSOE, de la manca d’inversió en infraestructures a Barcelona. Ho ha dit durant un esmorzar informatiu organitzat per Foment de Treball, on ha defensat que és “lleial” al PP però que ni Pablo Casado li “retallarà la seva paraula”.

“De dos [regidors], res. Jo en trauré més”

En l’esmorzar amb periodistes, Josep Bou també ha promès obtenir més de dos regidors a l’Ajuntament en aquestes eleccions municipals del 2019. De fet, l’objectiu principal del PP és mantenir-ne els tres que va obtenir a les últimes eleccions municipals: “De dos res. Jo m’aixeco i me’n vaig. Jo en trauré més, estiguin tranquils. No tot m’ha sortit rodó en la vida però mai no m’he estrellat”, ha assegurat l’alcaldable. Bou ha confiat que el PP és un partit fort perquè “passa la mà per la paret econòmicament”.

D’aquí a quatre anys, Bou ha descartat repetir com a candidat del PP perquè no vol fer “carrera política”.

Potenciar la natalitat amb bonificacions en l’IBI

El candidat també ha fet propostes de campanya i ha dit que vol potenciar la natalitat a Barcelona perquè no desapareguin les “tradicions i costums” catalans. Bou ha proposat incentivar les families amb bonificacions del 90 % en l’IBI per a qui tingui tres fills o més.
Bou foment treball

Bou veu “llastimós i miserable” el resultat a la Cambra de Comerç

Sobre el resultat de les eleccions a la Cambra de Comerç, el candidat del PP ha criticat la majoria obtinguda per la llista independentista -31 dels 60 llocs- a les eleccions: “El resultat és llastimós i és miserable per al món empresarial català”, ha valorat el candidat del PP. Ha seguit amb l’advertència que “no podran fer el que vulguin” perquè, segons Bou, podrien incórrer en un delicte de malversació.