L’endemà del debat de betevé, Josep Bou ha parlat sobre transport públic des de l’estació de la Zona Universitària de la Línia 9 Sud. El candidat del PP ha assegurat que si governés “i tant que abaixaria” els preus dels bitllets i ha comparat el seu increment amb l’evolució del preu del pa. Bou ha considerat una “inflexió brutal” que, actualment, el transport pugui costar el doble que una “barra de quart”, quan fa 50 anys les dues coses costaven “pràcticament igual”.

Davant de la parada de la Zona Universitària, el candidat popular ha afirmat que el govern d’Ada Colau no ha pressionat prou la Generalitat per acabar la Línia 9 del metro. Actualment, estan en funcionament el ramal nord i sud, mentre que el tram central es posarà en marxa progressivament el 2022 i es preveu enllestir-lo el 2025.

“Demanem al senyor Torra que deixi de gastar diners en ambaixades fictícies de repúbliques imaginàries i que, d’una vegada per totes, doti l’L9 d’una partida econòmica suficientment important per acabar aquesta línia, que és vital”

Bou també es proposa demanar a l’Estat una inversió de 100 milions d’euros per invertir-los i millorar el transport metropolità. Entre altres propostes del PP, Bou ha recordat que són partidaris d’ampliar la T-16 als 18 anys.