“Guanyem el futur” serà el lema de campanya de Barcelona en Comú a les eleccions municipals 2019. L’alcaldessa, Ada Colau, l’ha presentat aquest diumenge des del nou parc de les Glòries, que es va estrenar fa un mes. Allà, Colau ha fet balanç del seu mandat i ha defensat l'”excel·lent gestió” dels comuns malgrat la dificultat de governar en minoria.

La batllessa ha  fet gala dels projectes que el seu govern ha tirat endavant, com l’empresa pública d’electricitat, Barcelona Energia, l’aprovació d’un servei dentista municipal o el pla per regular els allotjaments turístics. També ha recordat que s’han tancat 5.000 pisos turístics il·legals i que s’ha aconseguit reduir el deute de l’Ajuntament, així com també s’han impulsat polítiques de transparència.

“No només vam venir per demostrar que podíem fer una gestió millor, sense robar i millorant els comptes de la ciutat, sinó que els comuns vam venir per obrir camí i fer polítiques valentes que ens deien que eren impossibles”

L’alcaldessa ha advertit que les elits s’han vist amenaçades pel govern dels comuns i que hi ha persones que volen aturar aquest canvi polític. Per això, Colau ha demanat el vot per consolidar aquest canvi a Barcelona.