L’alcaldable del PSC a Barcelona, Jaume Collboni, ha tornat a insistir en la proposta d’organitzar un cara a cara amb Ernest Maragall. El líder dels socialistes considera que l’alcaldia se la disputaran ERC i el PSC i vol confrontar les propostes per a la ciutat dels dos partits. L’alcaldable ho defensa perquè, tot i que Maragall vulgui tenir un debat amb Colau, el PSC ha estat la segona força més votada a Barcelona en les passades eleccions generals. A més, Collboni creu que un debat d’aquestes característiques podria ajudar els ciutadans a decidir a qui votaran en les properes eleccions municipals del 26 de maig.

 

 

“El procés o Barcelona”

Segons Collboni, Maragall i Colau “són el mateix”, perquè, diu que els dos supediten els interessos de la ciutat al procés independentista. El socialista ha assegurat que vol trencar aquesta disputa per “posar l’Ajuntament al servei dels barcelonins” i Barcelona “per sobre de tot”.

Collboni també ha passejat per la Mostra de Comerç al Carrer de Sants. Ha assenyalat que és una prova de la vitalitat de la petita economia de la ciutat que, segons l’alcaldable, és molt important per generar llocs de treball, cohesionar i estructurar els barris i fer vida al carrer.